Tijekom praznika osigurajte svom djetetu nezaboravni dan u Zoološkom vrtu Grada Zagreba. Pripremili smo novi program za učenike 2. – 6. razreda osnovne škole. Kod nas ih ove zime čeka ZOO AVANTURA!

Izaberite temu zanimljivu Vašem školarcu i prijavite ga na program! Ako dijete željno učenja kroz zabavu ne može izabrati samo jednu temu – rado ćemo se družiti i više dana! Svaki dan programa u potpunosti je drugačiji te će svaki dan biti nova avantura!

ZOO AVANTURA je jednodnevni program za učenike 2. – 6. razreda osnovne škole, a odvija se tijekom zimskih praznika 20. – 24. 2. 2023.

Svaki dan za djecu željnu znanja, druženja i zabave pripremili smo posve drugačiji program tako da mališani mogu sudjelovati na programu jedan dan ili se možemo družiti više dana u tjednu praznika!

Ono što želimo je da djeca kreativno i kvalitetno provode slobodno vrijeme tijekom drugog dijela zimskih praznika i zato smo pripremili pregršt zabavnih aktivnosti kroz koje ćemo učiti o svijetu životinja.

Djeca će učiti mikroskopirati na vrhunskim mikroskopima, izraziti svoju kreativnost, razmišljati kao programeri, okušati se u samo za njih kreiranom escape room iskustvu, uskočiti u ulogu inženjera, okušati se kao timaritelji, naučiti brojne društvene igre, kao i mnoge tajne životinjskog svijeta i Zoo vrta, a sve to kroz druženje s drugom djecom jednako željnom zabave.

SVAKOGA DANA ODVOJIT ĆEMO VRIJEME ZA DRUŠTVENE IGRE JER U PROGRAMU NAM GOSTUJE UDRUGA IGRANJE!

Udruga za promicanje društvenih igara “Igranje” osnovana je 2013. godine s ciljem približavanja i poticanja na igranje modernih društvenih igara svim dobnim skupinama u svrhu razvoja kognitivnih sposobnosti (učenje, pamćenje, rješavanje problema, odlučivanje); kreativnog izražavanja te kooperacije i socijalne interakcije djece, mladih i odraslih građana; promicanja minijaturizma i vještina izrade maketa; razvijanja i promicanja tehničke kulture; poticanja na zdrav i kvalitetan način života i provođenja slobodnog vremena. Tijekom školskih praznika najzabavnije društvene igre igrat će u Zoo vrtu jer, kako oni kažu – U društvu je uvijek ljepše!

RUČAK KOD MORSKOG LAVA

Predahnut ćemo uz ručak u restoranu Kod morskog lava, koji se nalazi unutar Zoo vrta.

Prilikom prijave djeteta na program možete izabrati jednu od tri opcije ručka.

UPISI NA PROGRAM

Kako biste rezervirali mjesto na programu za svoje dijete, potrebno je ispuniti upisni list za željeni termin.

Prije prijave djeteta, roditelji su obavezni pročitati UPUTE ZA RODITELJE.

PONEDJELJAK

Tema su – tragovi! Tragovi životinja, tragovi koje pratimo, tragovi koje ostavljaju ljudi u prirodi, mikroskopski tragovi… Kroz zabavne aktivnosti postat ćemo pravi znanstvenici, učit ćemo mikroskopirati na vrhunskim mikroskopima, raditi u laboratoriju, krenuti u veliku potragu u Zoo vrtu. Udruga Igranje će se pobrinuti da postanemo pravi detektivi uz zabavne društvene igre.

Za upis djeteta, ispunite:

Upisni list PONEDJELJAK

UTORAK

Tema dana je komunikacija životinja – tko komunicira plesom, što nam životinje žele reći svojom bojom, smije li nam se majmun uistinu ili nam poručuje nešto drugo… Na ta i mnoga druga pitanja odgovorit ćemo kroz brojne zabavne aktivnosti. I sami ćemo se okušati u drugačijoj komunikaciji, a koliko je ona bitna u timskim igrama pokazat će nam Udruga Igranje.

Za upis djeteta, ispunite:

Upisni list UTORAK

SRIJEDA

Kroz brojne zabavne aktivnosti pokušat ćemo otkriti kako su se životinje prilagodile na svoj način života. Inspirirat ćemo se životinjskim svijetom i pokušati izraditi najbolju letjelicu, a svoje graditeljske sposobnosti upotrijebit ćemo i u modernim društvenim igrama koje ćemo zaigrati uz Udrugu Igranje.

Za upis djeteta, ispunite:

Upisni list SRIJEDA

ČETVRTAK 

Zaštita prirode je važna, a mi ćemo pokazati i koliko može biti zabavna! Upoznat ćemo brojne zanimljive životinje i naučiti brinuti o prirodi. Naučit ćemo koliko je važno reciklirati i pokrenut ćemo vlastitu tvornicu papira od recikliranih materijala. Udruga Igranje nam pak donosi igre koje će nas osvojiti na prvu.

 

Za upis djeteta, ispunite:

Upisni list ČETVRTAK

PETAK

Naučit ćemo sve o zoološkim vrtovima, razgovarati s timariteljima i na jedan dan uskočiti u njihove čizme. Saznat ćemo što sve životinje jedu i pripremiti zanimljive obroke za neke od njih. Vidjet ćemo koliko je matematika zabavna kada ju se koristi u zoološkom vrtu, a s Udrugom Igranje zaigrat ćemo najzabavnije igre.

 

Za upis djeteta, ispunite:

Upisni list PETAK

OPĆE INFORMACIJE

Ustanova Zoološki vrt Grada Zagreba (dalje: Zoološki vrt) organizator je programa „Zoo Avantura“ i poduzeo je i poduzima sve mjere koje su u njegovoj mogućnosti kako bi boravak djece u Zoološkom vrtu i sudjelovanje na programu bio siguran, ugodan i zabavan.

VRIJEME ODRŽAVANJA: 20. veljače 2023. – 24. veljače 2023.
TRAJANJE PROGRAMA: jednodenvni program
DNEVNI TERMINI:
8:00 – 16:00 h
Moguće je preuzimanje djece već od 14:00 h
GRUPA: Najmanje 10 djece, maksimalno 24 djece
DOB DJECE: program je namijenjen dijeci koja pohađaju 2. – 6. razred osnovne škole

UPIS NA PROGRAM

REZERVACIJA: Mjesto na programu je rezervirano nakon ispunjavanja upisnog lista. Rezervacija traje 24 sata unutar koji je potrebno poslati potvrdu o uplati.

Dijete je upisano na program nakon što je ispunjen on-line upisni list i plaćen puni iznos cijene programa.
Svaki dan je program u potpunosti drugačiji te isto dijete može sudjelovati u programu i više dana. U slučaju sudjelovanja na programu tijekom više dana, potrebno je ispuniti upsni list za svaki željeni dan i uplatiti cjelokupni iznos za svaki dan.

 

CIJENA I PLAĆANJE

CIJENA PROGRAMA: 20 EUR za jedan dan*
*Ako dijete sudjeluje u programu tijekom više dana, potrebno je uplatiti 20EUR po danu, odnosno:
1 dan=20 EUR; 2 dana=40 EUR…
U cijenu je uključen sav pribor, materijal i ručak u restoranu Kod morskog lava.

NAČIN PLAĆANJA:
Program je moguće platiti uplatnicom ili internet bankarstvom najkasnije 24 sata nakon rezervacije.
Potvrdu o uplati obavezno je poslati na mail zoo.edukacija@gmail.com !

Podaci za uplatu:
Opis plaćanja: Ime i prezime djeteta (Zoo Avantura 2023)
Poziv na broj: 192502-2023
Model: HR00
Primatelj: Zoo Zagreb, Fakultetsko dobro 1, Zagreb
IBAN: HR1023600001101983046
U slučaju otkazivanja sudjelovanja na programu uplaćeni izno se ne vraća!
U slučaju otkazivanja programa od strane Zoološkog vrta (npr. zbog nedovoljnog broja upisane djece u termin) vraća se puni iznos!

INFORMACIJE I KONTAKT
Ured edukatora
01/7788 534
091 2302 229
edukacija@zoo.hr
Uredovno vrijeme je radnim danom od 8 do 16 sati.