OTVORENE SU REZERVACIJE ZA PRVU POLOVICU 2024. 

 

 

Ako ste spremni za životinjski dobru i drugačiju rođendansku proslavu, Zoološki vrt je pravo mjesto za Vas. Prvi dio proslave provodimo obilazeći vrt gdje veću pažnju posvećujemo životinjama ovisno o temi i uz stručno vodstvo simpatičnih edukatora. Nakon vanjskog dijela, ulazimo u prostorije Edukacijskog centra gdje nas čeka edukativni i zabavni kviz, likovna radionica, posebne zabavne igre te kontakt sa živom životinjom. Naravno, dobra proslava ne može proći bez životinjski dobre glazbe.

INFORMACIJE:

Trajanje rođendana: 3 sata

Broj djece: do 25 

Dob: od 5 godina

Poklon: slavljenika očekuje poseban poklon Zoo vrta

Cijena: osnovni paket – do 10 djece cijena je  150,00 €, od čega je 30,00 €  akontacije (trenutno se plaća na blagajni Zoo vrta). Za svako dodatno dijete (nakon 10.), plaća se dodatno  5,00 € po djetetu. Može se platiti gotovinom ili karticama.

NAPOMENE!

 • djeca cijelo vrijeme moraju biti u pratnji odraslih osoba (jedna odrasla osoba na petero djece)
 • ulaznice za odrasle osobe u obvezatnoj pratnji su uračunate u cijenu programa, a ostale odrasle osobe plaćaju ulaznicu prema cjeniku (4,00 )
 • za ugodniju šetnju Zoo vrtom osigurali smo roditeljima lagana i šarena kolica u koje mogu staviti poklone slavljenika
 • roditeljima je osiguran parking u dvorištu Zoološkog vrta (kolni ulaz – porta Zoo vrta, ulica Fakultetsko dobro)
 • u slučaju kišnog ili lošijeg vremena prilagodili smo program te nije potrebno otkazati proslavu rođendana (preporučamo da djeca imaju sa sobom kišobrane ili kabanice)
 • mjesto okupljanja je glavna blagajna Zoološkog vrta

Svi sudionici moraju se pridržavati pravila ponašanja u Zoološkom vrtu. Pravila ponašanja možete preuzeti ovdje: LINK

PROGRAM ROĐENDANA

 • okupljanje kod ulaza u Zoološki vrt (blagajna Zoološkog vrta) gdje grupu dočekuje edukator
 • obilazak  Zoološkog vrta uz vodstvo edukatora tijekom kojeg se posebna pažnja posvećuje onoj životinjskoj skupini koja je tema proslave
 • dolazak u Edukacijski centar
 • upoznavanje sa odabranom životinjskom skupinom kroz kontakt sa živim životinjama i preparatima
 • edukativno – zabavne igre (kvizovi, fliper)
 • vrijeme za hranu, piće i rođendansku tortu

 

KONTAKT SA ŽIVOM ŽIVOTINJOM

Izaberite životinju s kojom se želite družiti na rođendanu. Slavljenik ima priliku držati životinju. Možete izabrati samo životinju koja se koristi u edukativnim programima:

 • degu
 • zmija
 • kornjača
 • paličnjak

NAPOMENA!

Žive životinje koje su napisane kao dio programa mogu biti zamjenjene s drugim živim životinjama ukoliko ista životinja mora biti na mirovanju, odvojena zbog pregleda ili drugih razloga za dobrobit životinje.

TEME ROĐENDANSKE PROSLAVE

Izaberite jednu od ponuđenih tema proslave rođendana. Ovisno o temi rođendana, obilazak Zoološkog vrta i edukativne igre se razlikuju. Teme su prilagođene dobi slavljenika.

 

KRALJEVI DŽUNGLE

Džungla je možda daleko, ali to ne znači da se rođendan ne može provesti s leopardima, anakondama, čimpanzama i drugim kraljevima džungle . Okupljeni u plemena, rođendanska ekipa  odlazi na uzbudljivo putovanje u kojem istražuje životinjsko carstvo tropskih krajeva. Koje pleme će biti najuspješnije i prvo se probiti kroz gusto granje džungle, u zabavnoj i napetoj igri, odlučit će znanje i snalažljivost.

 

ZMIJURIJA

Iako svojom pojavom mnogima tjeraju strah u kosti, zmije su zapravo divna stvorenja i odlično su društvo na rođendanu, kao i njihovi rođaci krokodili, kornjače i gušteri.  Okupite ekipu, pokažite hrabrost, družite se sa zmijama i ssssssuper se zabavite na zmijskom slavlju rođendana.

 

LAVLJI ROČKAS

Kraljevski dobar rođendan može se provesti samo u društvu prijatelja i, naravno, pravog kralja među životinjama – lava! Titulu kralja nije zaslužio samo savršenom frizurom i rikom od koje se ledi krv u žilama, već i zvjerskom zaigranošću kojoj nitko ne može odoljeti. Priključite se zoo čoporu i na nezaboravnom rođendanu upoznajte njegovo veličanstvo i ostale zvijeri divljeg životinjskog svijeta.

 

RITAM AFRIKE

Među životinjama gepard je najbrži trkač, noj je najveća ptica, krokodil je najveći gmaz, čimpanza je najpametnija, a svima je zajedničko da dolaze sa istog kontinenta – Afrike.  Kako bi osjetili ritam Afrike ne morate otići na daleko putovanje već je dovoljno da okupite ekipu i proslavite rođendan u Zoološkom vrtu.

HRANA I PIĆE

Rođendanska torta, hrana i piće su u vlastitom aranžmanu i nisu uključeni u cijenu proslave.

Za hranu se možete obratiti i restoranu Kod morskog lava koji se nalazi unutar Zoološkog vrta (kontakt: morski.lav@zoo.hr, 091 574 4915).

NAPOMENA!

 • za rođendansku tortu je osiguran hladnjak
 • za ostavljanje torte u hladnjak te hrane i pića potrebno je doći najkasnije 20 minuta prije početka proslave rođendana i javiti se edukatoru (roditelji ulaze na istočni-kolni ulaz)
 • za rođendansku tortu i svu hranu i piće potrebno je sa sobom imati račun na kojem je vidljivo gdje i kad je kupljeno

 

POZIVNICA

Nakon rezervacije i odabrane teme još vam samo treba pozivnica.

Pozivnica za rođendan u Zoo vrtu PREUZMI

Prazna polja možete ispuniti prije printanja ili ostaviti neka prazna da ih ispuni slavljenik/ica rukom.

KONTAKT I INFORMACIJE

Ured edukatora

Radno vrijeme od ponedjeljka do

petka, 8.00 – 16.00 sati

edukacija@zoo.hr

tel: 091  2302 229

tel: 01 – 77 88 534