Ako ste spremni za životinjski dobru i drugačiju rođendansku proslavu, Zoološki vrt je pravo mjesto za Vas. Prvi dio proslave provodimo obilazeći vrt gdje veću pažnju posvećujemo životinjama ovisno o temi i uz stručno vodstvo simpatičnih edukatora. Nakon vanjskog dijela, ulazimo u prostorije Edukacijskog centra gdje nas čeka edukativni i zabavni kviz, likovna radionica, posebne zabavne igre te kontakt sa živom životinjom. Naravno, dobra proslava ne može proći bez životinjski dobre glazbe

 

INFORMACIJE:

Trajanje rođendana: 3 sata

Broj djece: do 25 

Dob: od 5 godina

Poklon: slavljenika očekuje poseban poklon Zoo vrta

Cijena: osnovni paket – do 10 djece cijena je 800,00 kuna od čega je 200,00 kuna akontacije (trenutno se plaća na blagajni Zoo vrta). Svako dijete iznad broja 10 je još dodatno 30,00 kuna po djetetu. Može se platiti gotovinom ili karticama.

 

 

NAPOMENE!

 • djeca cijelo vrijeme moraju biti u pratnji odraslih osoba (jedna odrasla osoba na petero djece)
 • ulaznice za odrasle osobe u obvezatnoj pratnji su uračunate u cijenu programa, a ostale odrasle osobe plaćaju ulaznicu prema cjeniku (30,00 kn)
 • za ugodniju šetnju Zoo vrtom osigurali smo roditeljima lagana i šarena kolica u koje mogu staviti poklone slavljenika
 • roditeljima je osiguran parking u dvorištu Zoološkog vrta (kolni ulaz – porta Zoo vrta, ulica Fakultetsko dobro)
 • u slučaju kišnog ili lošijeg vremena prilagodili smo program te nije potrebno otkazati proslavu rođendana (preporučamo da djeca imaju sa sobom kišobrane ili kabanice)
 • mjesto okupljanja je glavna blagajna Zoološkog vrta

 Svi sudionici moraju se pridržavati pravila ponašanja u Zoološkom vrtu. Pravila ponašanja možete preuzeti ovdje: LINK

 

PROGRAM ROĐENDANA

 • okupljanje kod ulaza u Zoološki vrt (blagajna Zoološkog vrta) gdje grupu dočekuje edukator
 • obilazak  Zoološkog vrta uz vodstvo edukatora tijekom kojeg se posebna pažnja posvećuje onoj životinjskoj skupini koja je tema proslave
 • dolazak u Edukacijski centar
 • upoznavanje sa odabranom životinjskom skupinom kroz kontakt sa živim životinjama i preparatima
 • edukativno – zabavne igre (kvizovi, fliper)
 • vrijeme za hranu, piće i rođendansku tortu

 

 

KONTAKT SA ŽIVOM ŽIVOTINJOM

Izaberite životinju s kojom se želite družiti na rođendanu. Slavljenik ima priliku držati životinju. Možete izabrati samo životinju koja se koristi u edukativnim programima:

 • degu
 • zmija
 • kornjača
 • paličnjak

 

 

NAPOMENA!

 Žive životinje koje su napisane kao dio programa mogu biti zamjenjene s drugim živim životinjama ukoliko ista životinja mora biti na mirovanju, odvojena zbog pregleda ili drugih razloga za dobrobit životinje.

 

TEME ROĐENDANSKE PROSLAVE

 Izaberite jednu od ponuđenih tema proslave rođendana. Ovisno o temi rođendana, obilazak Zoološkog vrta i edukativne igre se razlikuju. Teme su prilagođene dobi slavljenika.

 

KRALJEVI DŽUNGLE

 Džungla je možda daleko, ali to ne znači da se rođendan ne može provesti s leopardima, anakondama, čimpanzama i drugim kraljevima džungle . Okupljeni u plemena, rođendanska ekipa  odlazi na uzbudljivo putovanje u kojem istražuje životinjsko carstvo tropskih krajeva. Koje pleme će biti najuspješnije i prvo se probiti kroz gusto granje džungle, u zabavnoj i napetoj igri, odlučit će znanje i snalažljivost.

 

ZMIJURIJA

Iako svojom pojavom mnogima tjeraju strah u kosti, zmije su zapravo divna stvorenja i odlično su društvo na rođendanu, kao i njihovi rođaci krokodili, kornjače i gušteri.  Okupite ekipu, pokažite hrabrost, družite se sa zmijama i ssssssuper se zabavite na zmijskom slavlju rođendana.

 

LAVLJI ROČKAS

 Kraljevski dobar rođendan može se provesti samo u društvu prijatelja i, naravno, pravog kralja među životinjama – lava! Titulu kralja nije zaslužio samo savršenom frizurom i rikom od koje se ledi krv u žilama, već i zvjerskom zaigranošću kojoj nitko ne može odoljeti. Priključite se zoo čoporu i na nezaboravnom rođendanu upoznajte njegovo veličanstvo i ostale zvijeri divljeg životinjskog svijeta.

 

RITAM AFRIKE

 Među životinjama gepard je najbrži trkač, noj je najveća ptica, krokodil je najveći gmaz, čimpanza je najpametnija, a svima je zajedničko da dolaze sa istog kontinenta – Afrike.  Kako bi osjetili ritam Afrike ne morate otići na daleko putovanje već je dovoljno da okupite ekipu i proslavite rođendan u Zoološkom vrtu.

 

 

 

 

 

HRANA I PIĆE

 Rođendanska torta, hrana i piće su u vlastitom aranžmanu i nisu uključeni u cijenu proslave.

 Za hranu se možete obratiti i restoranu Kod morskog lava koji se nalazi unutar Zoološkog vrta (kontakt: morski.lav@zoo.hr, 091 574 4915).

 

 

 NAPOMENA!

 • za rođendansku tortu je osiguran hladnjak
 • za ostavljanje torte u hladnjak te hrane i pića potrebno je doći najkasnije 20 minuta prije početka proslave rođendana i javiti se edukatoru (roditelji ulaze na istočni-kolni ulaz)
 • za rođendansku tortu i svu hranu i piće potrebno je sa sobom imati račun na kojem je vidljivo gdje i kad je kupljeno

 

POZIVNICA

 Nakon rezervacije i odabrane teme još vam samo treba pozivnica.

 Pozivnica za rođendan u Zoo vrtuPREUZMI

 

 

 

 

 

 Prazna polja možete ispuniti prije printanja ili ostaviti neka prazna da ih ispuni slavljenik/ica rukom.

 KONTAKT I INFORMACIJE

 Ured edukatora

 Radno vrijeme od ponedjeljka do

petka, 8.00 – 16.00 sati

 edukacija@zoo.hr

tel: 091  2302 229

tel: 01 – 77 88 534