Rasplamsajte svoj pustolovni duh! Sudjelujte u Noćnom safariju u Zoo vrtu, atraktivnom edukativnom programu Zoološkog vrta grada Zagreba!

 

U smiraj dana kad se u nosnice uvlači miris proljetne noći, a maksimirskom šumom odjekuju pjev ptica, rika lava i krik nekog nepoznatog bića, otkrijte tragove životinja i najneobičnije priče iz njihova svijeta. Na kraju večeri uz pucketanje logorske vatre uživajte u slušanju mitova i legendi s raznih strana svijeta!

 

 

PROGRAM:

 

18.30     Okupljanje

 18.30 – 18.35     Edukator upoznaje grupu s programom

 18.35 – 20.00   Edukativni obilazak životinja (morskih lavova, oriksa, krokodila, otrovnih žaba, tukana, bizona, deva, merkata, zebri, afričkih lavova, crvenih pandi, kapibara, mara)

 20.00 – 20.30   Druženje uz logorsku vatru; pečenje hrenovki na plinskom roštilju, pričanje legendi o životinjama, radionica, proučavanje zmije/kornjače/škorpiona.

 

Noćni se safari održava petkom i subotom do kraja lipnja. Svake večeri u programu može sudjelovati najviše 30 ljudi. Program je namijenjen starijima od 7 godina.

MJESTO SUSRETA S GRUPOM I IZLAZAK IZ ZOOLOŠKOG VRTA:

Kolni ulaz za zaposlenike (u ulici Fakultetsko dobro, dvjestotinjak metara sjeverno od istočne blagajne Zoološkog vrta)

 

PREGLED OPĆIH INFORMACIJA:

TRAJANJE PROGRAMA

– petkom i subotom tijekom svibnja i lipnja (10.5. – 29.6.)

VRIJEME PROGRAMA

– od 18.30 do 20.30

BROJ SUDIONIKA

U grupu se upisuje maksimalno 30 osoba. U grupi treba biti minimalno 15 osoba kako bi program se program održao.

 

CIJENE ULAZNICA

12,00 eura po osobi

 

REZERVACIJA TERMINA

Ulaznice za program moguće je rezervirati od ponedjeljka do petka (od 8.00 do 16.00 sati) na sljedeće načine:

 

– slanjem upita na e-adresu: edukacija@zoo.hr

– telefonskim pozivom na brojeve: 091 2302 229.

 

Prilikom rezerviranja, potrebno je navesti datum željenog termina, koje ulaznice (dječja ili odrasla), količinu ulaznica i broj telefona. Na svakih petero djece, obavezna je jedna odrasla osoba u pratnji. Djeca mlađa od 12 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.

 

Rezervacija ulaznica vrijedi 24 sata i briše se ako ulaznice nisu kupljene u zadanom roku.

 

NAČIN PLAĆANJA

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Zoološkog vrta u njihovo radno vrijeme (pon. – ned.: 9.00 – 18.00) ili internetskim bankarstvom NAKON ŠTO SE NAPRAVI REZERVACIJA TERMINA.

 

Podaci za uplatu internetskim bankarstvom:

IBAN: HR1023600001101983046

Poziv na broj: 0506-2024

Opis plaćanja: NOĆNI SAFARI, količina ulaznica

 

Ako se ulaznice kupe internetskim bankarstvom, potvrdu o provedenoj uplati potrebno je poslati u roku od 24 sata od kupnje na e-adresuedukacija@zoo.hr.

 

NAPOMENE:

– Program je predviđen za starije od sedam godina

– U slučaju obilne kiše, ured edukatora Zoološkog vrta obavijestit će sve sudionike programa u tom terminu o otkazivanju programa

– Povrat uplaćenog iznosa moguć je u slučaju kada Zoološki vrt otkazuje termin. U svim ostalim situacijama, povrat nije moguć.