Neka 2022. godina i vama i nama bude sretna! Ako ćete već danas prionuti na stvaranje sretnih trenutaka, dođite nam u Divlje srce grada! Otvoreni smo do 20, a ulazak u Zoološki vrt je moguć do 19 sati kad se zatvara glavna blagajna. ⏳🌲

Podsjećamo, Polarni advent u Divljem srcu grada traje do 9. siječnja, a besplatno ga mogu posjetiti djeca i odrasli iz Sisačko-moslavačke županije. Slobodan ulaz se ostvaruje predočenjem osobnih dokumenata.

Zoološki vrt na ovu se akciju odlučio jer je tijekom prethodnog Polarnog adventa, onog na kraju prve pandemijske godine, slobodan ulaz darovao zdravstvenim djelatnicima i djeci, no tu mogućnost tada zbog potresa djeca iz Sisačko-moslavačke županije nisu iskoristila.

Zoološki vrt svako se jutro otvara u 9 sati, a zatvara se u 20 sati. Istočna se blagajna u tom razdoblju zatvara u 15, a glavna u 19 sati. Petkom, subotom i nedjeljom posjetitelji Vrta mogu uživati u obilascima koje predvode edukatori odjeveni u vilenjake, te blagdanskom ruhu šetnica i paviljona jednog od najljepših srednjoeuropskih zooloških vrtova.