Grad svetog Nikole u Divljem srcu grada oduševio je velike i male! Ako ste ga propustili, dođite nam već u petak i uživajte u našem Polarnom adventu!

Na kraju ove godine želimo razvući osmijeh na što više dječjih lica! 😊

Zoološki vrt se svako jutro otvara u 9 sati. Danima kada se održava program Polarnog adventa (petak, subota i nedjelja), Vrt se zatvara u 20 sati, a ostale dane te na Badnjak, Božić i Staru godinu u 16 sati. Ovisno o trajanju programa tog dana, u Vrt je moguće ući dok se ne zatvore blagajne, tj. do 15, odnosno 19 sati.

Tijekom Polarnog adventa posebno će zanimljivi biti tematski obilasci Vrta koje predvode edukatori odjeveni u suvremene vilenjake. U 11, 12, 13, 14 i 15 sati sa Zebrina trga kreću obilasci čije su teme Mora li saonice vući baš sob, Životinjski ukrasi, Tko je bio dobar ove godine, Božićno nadmetanje i Gužva u štalici.

Pod noćnim nebom slijede obilasci Mrak i vilenjak. Njihov je početak u 16, 17, 18 i 19 sati. Obilasci traju 45 minuta. Obilasci se ne rezerviraju.

Tijekom boravka u Zoološkom vrtu posjetitelji se trebaju pridržavati propisanih epidemioloških mjera. Maskice su obvezne u zatvorenim prostorijama.