POKROVITELJI

Bogatom ponudom i nizom aktivnosti vezanih uz edukaciju javnosti o životinjskom svijetu, zaštiti prirode, održivom razvoju i očuvanju zaštićenih vrsta, nabavom radova, roba i usluga, Zoološki vrt ostavlja izrazito društveni, kulturni, obrazovni i gospodarski utjecaj na sredine u kojima djeluje.

Za ispunjavanje svake od navedenih uloga Zoološkog vrta, potrebna su i određena financijska sredstva. Programom ''Pokroviteljstvo'' nastoje se osigurati sredstva za kontinuiran i višestruk napredak. Ovaj je program prije svega usmjeren na fizičke i pravne osobe koje žele dati svoj doprinos očuvanju životinjskih vrsta, njihovih staništa, prirode i okoliša. Pružanjem podrške i finacijske potpore omogućuje se kvalitetnije ostvarivanje ciljeva koje provodi Zoološki vrt grada Zagreba.

Ustanovi Zoološki vrt grada Zagreba neophodni su pokrovitelji i donatori za realizaciju projekata. Želite li i Vi biti dio divljeg srca grada i pomoći nam na ''životinjski'' dobar način, svoj upit vezan uz pokroviteljstvo ili donacije možete poslati na: marketing@zoo.hr ili nas možete kontaktirati na neki od sljedećih brojeva: tel: +385 1 7788 535; mob +385 91 682 7203.

Zahvaljujemo svim institucijama i pojedincima koje podržavaju rad Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba! 

 

    

 

 

 

 

  

     

 

Zoo Zagreb, 27. listopad 2016.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA