Kao i svakog ljeta, tijekom ljetnih školskih praznika u Zoo vrtu svi školarci mogu sudjelovati u već dobro poznatoj avanturi – Divljem ljetu u Zoo vrtu! Petodnevni je to program u kojem djeca imaju priliku u društvu zmija, medvjeda, papiga i drugih divljih životinja saznati zanimljivosti iz svijeta prirode, ali i neke zanimljive činjenice iz znanosti. Na programu brinu se o životinjama kroz ulogu timaritelja, izvode razne pokuse i eksperimente, sudjeluju u praktičnom radu ili se pak zabavljaju igrajući edukativne igre. Na kraju programa sve sudionike očekuje diploma.

Istražite tajne Zoo vrta i zaslužite diplomu „Zoo istraživača“.

Program se sastoji od nekoliko tematskih cjelina koje se izmjenjuju kroz tjedan. Iako je koncept programa svake godine sličan, zadaci i sadržaji su iznova osmišljeni i pripremljeni za program te se razlikuju od prethodnih godina.

MLADI TIMARITELJI

Na programu saznajete što zapravo rade timaritelji i poput njih hraniti ćete životinje, čistiti nastambe, slagati aranžure, osmišljavati zadatke i pripremati ljetne poslastice za životinje. Biti timaritelj nije lako, ali je jedno od najljepših zanimanja.

DNEVNIK ISTRAŽIVAČA

Svi veliki prirodoslovci mnogo su vremena proveli promatrajući i istražujući prirodu oko sebe. Kako bi znali na odgovoriti na pitanja o životinjama i prirodi, djeca će otkrivati brojne kutke Zoo vrta te poput prirodoslovaca voditi svoj mali dnevnik istraživača.

IGRE I KVIZOVI

Poslije napornog rada valja se odmoriti i zabaviti te djeca na kraju svakog dana igraju igre ili rješavaju zabavne kvizove, kojima ujedno i ponavljaju što su sve toga dana naučili.

DIPLOMA ZOO ISTRAŽIVAČA

Osim sklopljenih novih prijateljstava, na kraju programa svi sudionici za uloženi trud, stečeno znanje i uspješno svladane zadatke i izazove dobivaju diplomu „Zoo istraživača“.

BRIGA ZA ŽIVOTINJE

Što sve moraju znati o kornjačama djeca će otkriti dok izrađuju terarij za njih i svakodnevno im pripremaju hranu.

DIVLJE LJETO 2019.

NAPOMENA: OBAVEZNO PROČITATI DOKUMENT: INFORMACIJE ZA RODITELJE PRIJE ISPUNJAVANJA UPISNOG LISTA.

OPĆE INFORMACIJE

VRIJEME ODRŽAVANJA: od 17. lipnja do 6. rujna 2019.

TRAJANJE PROGRAMA: pet dana (ponedjeljak – petak)

DNEVNI TERMINI:
1. grupa – od 8:00 do 14:00 sati,
2. grupa – od 14:00 do 20:00 sata
GRUPA: najmanje 10 djece, maksimalno 24 djece
DOB DJECE: namijenjeno djeci od 2. do 6. razreda osnovne škole
NAPOMENA: Ukoliko se neki od termina prijavi manji broj djece od minimalnog broja, termin će se otkazati, a zainteresiranima ponuditi drugi, ukoliko je to moguće.

UPISI I REZERVACIJA
Upisi na program počinju 28.5.2019. u 9.00 sati. Svi termini su trenutno popunjeni. Ulaznice se rezerviraju isključivo digitalnim putem, a plaćaju internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

UPIS NA PROGRAM
Dijete je upisano na program nakon što je ispunjen on-line upisni list i plaćena akontacija ili puni iznos cijene programa.
NAPOMENA: ukoliko je akontacija uplaćena internet bankarstvom i ostatak iznosa mora biti uplaćen internet bankarstvom. Ako je akontacija uplaćena općom uplatnicom tada i ostatak mora biti uplaćen uplatnicom.

REZERVACIJA
Mjesto na programu je rezervirano nakon ispunjavanja upisnog lista. Rezervacija traje 24 sata unutar koji je potrebno poslati potvrdu o uplati (akontacije ili punog iznosa) ili se rezervirano mjesto oslobađa. Moguće je rezervirati samo jedno mjesto po djetetu.

CIJENA I PLAĆANJE
CIJENA ULAZNICE: akontacija: 200,00 kn, puni iznos: 480,00 kn. Djeca iz iste obitelji (braća i sestre) imaju pravo na popust pri čemu ukupna cijena programa po djetetu iznosi 430,00 kuna.
Ulaznica uključuje vodstvo edukatora, užinu, piće, slasticu te sav pribor i materijal.

KONTAKT I INFORMACIJE
Ured edukatora
091 2302 229
edukacija@zoo.hr
Uredovno vrijeme ureda od 08.00 do 16.00 sati.