Giboni prognoziraju

RAZDOR U OBITELJI GIBONA

Dok su na stadionu s druge strane Maksimirske ceste u tijeku posljednje pripreme za večerašnji sraz reprezentacija Hrvatske i Španjolske u Ligi nacija, u Zoološkom vrtu grada Zagreba je napeto.  Prognoziranje pobjednika utakmice unijelo je razdor u obitelj gibona. Kent je izabrao kutiju sa španjolskom, a njegova partnerica i kćeri onu s hrvatskom zastavom.

Kent rijetko griješi, ali ovaj put vjerujemo ženskoj intuiciji. Kulička te kćeri Fiona i Salvadora složne su oko pobjede Vatrenih. Fiona već dulje vrijeme tati želi oduzeti prognostičarsku palicu, a Salvadori je ime nadjenuo Yuri Cortez, fotoreporter Agence France-Presse kojeg su naši reprezentativci srušili slaveći ulazak u završnicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Vjerujemo zato da su cure točno nanjušile da će večeras slaviti aktualni doprvaci svijeta“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

U prognoziranju pobjednika utakmice Hrvatske i Španjolske Kent je loše odradio posao, no briljirao je ženski dio obitelji. U nedjelju, 18. studenoga,  će se vidjeti je li njegovo vrijeme prošlo te hoće li u prognozama hrvatskih nastupa u Ligi nacija Kulička, Fiona i Salvadora imati glavnu riječ.

Pridružite nam se u 11 sati,  ispred unutarnje nastambe bjelorukih gibona na prognozi utakmice Hrvatska – Engleska . :)

Kako bi posjetitelje potaknuo da idućih dana srcem budu uz Vatrene, Zoološki vrt grada Zagreba do nedjelje omogućuje popust od pet kuna na ulaznice svima koji u Vrt dođu s nekim obilježjem hrvatske reprezentacije, a u nedjelju nas čeka i nova prognoza rezultata! 

Pogledaj video: Hrvatska ili Španjolska?

Zoo, 15. studeni 2018.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA