Giboni predviđaju

Prognoza gibona ponovno na strani Hrvatske

Zbog jake kiše najnovije prognoziranje u Zoološkom vrtu grada Zagreba organizirano je u unutarnjoj nastambi gibona. Babuške s obilježjima Hrvatske i Danske stavljene su na pod, a okupljeni su s nestrpljenjem iščekivali što će reći gibon iza kojeg je niz od tri točne prognoze.

„Kent prognozira jednako dobro koliko naša reprezentacija igra. Nadamo se da će to potvrditi i najnovijom prognozom. Bez dvojbe je prišao hrvatskoj babuški. Iz nje je ispala hrana, pa ju je on krenuo jesti, a njegova družica Kulička i kći Fiona prigrlile su babušku. S druge pak strane nitko iz obitelji gibona nije pokazivao zanimanje za dansku babušku“, prepričao je Tomislav Krizmanić, edukator u Zoološkom vrtu, te otkrio kako je podršku ovom zabavnom prognoziranju dao i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević.

Njegovu mišljenju da nova generacija Vatrenih može postati prvak svijeta, priklonili su se i djelatnici Zoološkog vrta grada Zagreba te novinari. Prva prepreka na tom putu Vatrenima je utakmica osmine završnice koja će se Nižnjem Novgorodu igrati u nedjelju. Bolji u tom srazu u četvrtzavršnici će igrati s pobjednikom utakmice između Španjolske i Rusije.

Pogledajte video današnjeg prognoziranja: https://www.youtube.com/watch?v=2YwGF4CX7II

 

Zoo, 29. lipanj 2018.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA