ZOO POSVOJITELJ 2017.

POSVOJI ZALJUBLJENI PAR ZOO VRTA

Maksimirska šuma jedno je od najromantičnijih mjesta u Zagrebu, a to potvrđuju i stanovnici našeg vrta među kojima cvijeta ljubav. Tako, između ostalih, već godinama ljubuju kalifornijski morski lavovi Edith i Zagi, giboni Kulička i Kenti i mare Juanita i Ozzy, koji trenutno žive sa svojim mladuncima. Iskre frcaju i između zebri Gustava i Sabine, labudova Grete i Gula i tapira Robija i Adine... U vrtu se redovito rađaju i nove ljubavi, pa su svoju prošle godine otkrili, i prinovama okrunili afrički lavovi Leo i Nyota, a prinove su nakon godina ljubovanja prvi puta dobile i crne rode...

Budući da znamo da ljubav ne cvijeta samo među našim stanovnicima, i ove smo godine svima koji se vole međusobno, a uz to ih spaja i ljubav prema životinjama, omogućili posvojenje nekog od parova našeg Vrta.

 

  • mare Juanita i Ozzy

 

  • dvogrbe deve Abdul i Egiyn

 

  • kalifornijski morski lavovi Edith i Zagi

 

  • zebre Sabine i Gustav

 

 

ŽIVOTINJSKA PORUKA ZA SVE POSVOJITELJE

 

Posvojiti možete prema uobičajenim kategorijama (brončani, srebrni, zlatni i VIP), a svima koji već jesu posvojitelji neke od životinja zagrebačkog Zoološkog vrta ili će to postati do 14.2.2017., prenosimo važan poziv od strane vaših i naših posvojenih životinja! Žele Vam se zahvaliti za vašu ljubav i podršku te vas zovu na spoj za Valentinovo!

Kako na spoju nitko ne bi "izvisio", 14.2.2017. svim ćemo posvojiteljima omogućiti besplatan ulaz u Zoološki vrt!

 

NAPOMENA:

Besplatan ulaz imaju pojedinačne osobe čije je ime navedeno kao posvojitelj te su posvojili životinju nakon 14.2.2016. Besplatan ulaz vrijedi isključivo za utorak, 14.2.2017., uz predočenje osobne iskaznice na blagajni Zoološkog vrta.

 

Više o programu Zoo posvojitelj pročitajte ovdje.

 

Zoo, 7. veljača 2017.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 19:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 18:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA