ADVENT 2017.

OTVOREN ADVENT U ZOOLOŠKOM VRTU!

Jučer, točno u podne, započelo je kićenje velikog božićnog drvca na Zebrinom trgu s djecom iz SOS Dječjeg Sela Hrvatska Lekenik, a atmosferu su dodatno začinila djeca finalisti Međunarodnog dječjeg festivala ''Čarobna frula''

  

Posjetitelji su mogli sami izraditi božićne ukrase ili se poslužiti ukrasima koje su izradila djeca iz SOS Dječjeg Sela Hrvatska posebno za ovu priliku, ukrase u obliku hrane za životinje.

Svim posjetiteljima zainteresiranima za vodstvo s Djedicom, organizirano je zagrijavanje pred vodstvo s maskotom GNK Dinama – Plavkom, a Plavko se pobrinuo i da svi posjetitelji Zoološkog vrta besplatno uživaju u utakmici Dinamo- Inter Zaprešić koja se isti dan odigravala na Maksimirskom stadionu.

Djedica i njegov pomoćnik vilenjak, zainteresirane su vodili u razgledavanje Zoološkog vrta, na hranjenje morskih lavova i druženje s devama. Na likovnoj radionici – Škrinjica, brojni su mališani radosno bojali svoje nove bojanke i rješavali zagonetke!

Velik je bio red i na gastro božićnu kućicu otvorenu na Zebrinom trgu gdje su se posjetitelji častili s hot-dogom, kobasicama, fritulama, čajem i kuhanim vinom, a u suvenirnici Baobab mnogi su izabrali originalne poklone za svoje najdraže!

Adventsko uživanje se nastavlja, a mi Vas pozivamo da ne propustite zabavno-edukativni program koji nam je na rasporedu već ovu subotu!

Vidimo se! :)

 

Zoo Zagreb, 4. prosinac 2017.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 18:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 17:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA