ADVENT 2017.

LAST MINUTE BOŽIĆNI POKLONI

Mislili ste na sve: božićni kolači već su u izradi, ukrašavanje domova bliži se kraju, kao da se već osjećaju mirisi blagdanskih delicija i nedostaje još samo obitelj na okupu.

Kao i svake godine veselimo se zajedničkim druženjima, malim i velikim znakovima pažnje koji će nas podsjećati na nezaboravne trenutke čitavu godinu.  Kako bismo vam pomogli u traženju najoriginalnijih poklona i ove godine pripremili smo divna iznenađenja!

Nagovorili smo Djedicu da podružnicu svoje velike tvornice originalnih poklona, osim na Sjevernom polu, otvori i u našem Zoo vrtu.

Pokloni nezaboravan posjet Divljem srcu grada - povedi najmilije u Zoo vrt

Vrijeme je jedino nemoguće vratiti, zato u životu najviše pamtimo ljude i događaje koji su nas se posebno dojmili. Upravo zato, u ovo blagdansko vrijeme, u Zoološkom vrtu pripremili smo nezaboravnu atmosferu za Vas i Vaše najmilije. 

Stvorite uspomene na ovogodišnji Božić u društvu rogatih, dlakavih, pernatih i ljuskavih stanovnika Zoo vrta, uz veseli provod s Djedicom, zagrijavanje s Plavkom, likovne radionice, druženje s devama, hranjenje morskih lavova, edukativne radionice, nastupe malih i velikih zvijezda na Zebrinom trgu, slasnu prigodnu zakusku, ritam emuovog bubnjanja...

Radno vrijeme Zoološkog vrta provjerite ovdje: Link , a što sve nudi Advent u Zoološkom vrtu, pogledajte ovdje: Link)

Postani posvojitelj životinje iz Zoo vrta 

Ako znate nekog s velikom ljubavi prema životinjama, poklanjanjem posvojiteljskog statusa darujete joj poklon od srca, a pritom zajedno sudjelujete u brizi za stanovnike Zoo vrta.

Ovaj originalan dvostruki poklon koji vrijedi idućih 365 dana, sadržava plaketu sa slikom posvojene životinje, ulaznice za Zoo vrt i suvenire Zoo vrta.

Više o posvajanju saznaj ovdje: Link

Životinjski dobre igračke

U šetnji Zoo vrtom najviše vas se dojmio lav? Krokodil? Crveni panda? Njihovu plišanu verziju, s mnoštvom originalnih detalja, možete pronaći u suvenirnici Zoo vrta.

Razveselite svoje najmlađe veselim, edukativnim i zabavnim igrama, slagalicama, slikovnicama i artiklima iz tekstilnog asortimana.

Vidimo se u Zoološkom vrtu grada Zagreba! :)
Zoo Zagreb, 15. prosinac 2017.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA