Kent prognozira

Gibon Kent Hrvatskoj predviđa srebro

Kada je obitelj gibona ušla u nastambu s hrvatskom i francuskom babuškom, Kent se brzo spustio do one francuske i pred zapanjenom publikom iz nje počeo jesti voće i povrće. Uskoro su mu se u objedu pridružile kći Fiona te partnerica Kulička.

Pogledajte video: LINK

„Ne znamo što je kumovalo ovakvoj Kentovoj prognozi - možda sparina, možda pritisak... U svakom slučaju, mi smo mu spremni oprostiti pogrešku. Jedanput je pogriješio, može i drugi put. Bez obzira na Kentovu prognozu Divlje srce grada srčano navija za Vatrene. Oni su za nas pobjednici kakav god rezultat u nedjelju u Moskvi bio“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Za Vatrene će srčano navijati i Andrew Dalgleish, britanski veleposlanik u Hrvatskoj, iako mu je supruga Francuskinja. Na prognoziranje u Zoološki vrt stigao je u čarapama na crveno-bijele kvadratiće.

„Tijekom utakmice Engleske i Hrvatske obje su se momčadi borile poput lavova, a pobijedila je bolja. Bila je to zaslužena pobjeda. U subotu ću navijati da Engleska u srazu s Belgijom osvoji treće mjesto“, kazao je Dalgleish.

U prognoziranje pobjednika nedjeljne utakmice uključeno je dosta životinja diljem svijeta. Uoči Kentova zadatka objavljena je snimka iz zoološkog vrta u mađarskoj Nyíregyházi. Tamo je ara sigurna u pobjedu Vatrenih.

Link na snimku: Link

Njezinoj prognozi priklanjaju se i djelatnici Zoološkog vrta grada Zagreba. Najavljuju da će se u velikom broju u ponedjeljak uključiti u doček hrvatskih reprezentativaca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu – stekli oni zvjezdicu iznad grba ili ne.

Više fotografija s predviđanja pogledajte na: licegrada.hr

Zoo, 13. srpanj 2018.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 18:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 17:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA