OTVORENJE RESTORANA

BABALOO U ZOO VRTU

Ove subote, 14. siječnja možete sudjelovati na otvorenju novoizgrađenog restorana Zoološkog vrta! Restoran će biti otvoren kroz poseban program tijekom kojega ćete moći sudjelovati u raznim aktivnostima. Program otvorenja počinje u 12 sati i traje do zatvaranja Zoo vrta u 16 sati .

 

Novi restoran je izgrađen kroz modernizaciju Zoološkog vrta – prva faza te je financiran najvećim dijelom sredstvima Europske Unije. U sklopu restorana je izgrađeno i odmorište i vidikovac kako bi posjetitelji mogli uživati u dodatnim sadržajima Zoo vrta.

 

Ovog vikenda vas na otvorenju našeg Babaloo restorana očekuju razne maskote, voditelji te umjetnici facepaintinga koji će najmlađim posjetiteljima obojati lica u Babaloo boje. Čeka vas čitav program tijekom kojega će ravnatelj Zoo vrta, Damir Skok održati kratak govor nakon čega će svi posjetitelji moći sudjelovati u raznim aktivnostima. Osim toga, moći ćete uživati i u glasu mlade pjevačice Mije Negovetić koja će za sve posjetitelje otpjevati i nekoliko pjesama.

Više o samom programu možete saznati i na Facebook stranici Babaloo restorana.

Nadamo se da ćete s nama otvoriti naš novi restoran i time uveličati ovaj, za sve nas, vrlo važan trenutak.

 

Vidimo se!

 

Zoo, 11. siječanj 2017.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 19:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 18:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA