ADVENT 2017.

ČAROBNI PROSINAC U DIVLJEM SRCU GRADA

Pridružite nam se ove nedjelje na svečanom otvorenju Adventa u Zoološkom vrtu!

Posjetitelje od 10 do 15 sati očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja. Najveseliji trenuci dana počinju kićenjem velikog bora s djecom iz SOS Dječjeg sela Hrvatska u Lekeniku, točno u podne na Zebrinu trgu. Pjesmom će sve dodatno začiniti finalisti Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula.

   

Posjetiteljima raspoloženim za trening zagrijavanja preporučujemo da u 10.30 sati budu ispred nastambe lavova gdje ih očekuje trening pod vodstvom Plavka, maskote Dinama. Nakon zagrijavanja s Plavkom, posjetitelji se mogu uključiti u šetnju s Djedicom koja sa Zebrinog trga kreće u 10.45 i u 13.45 satiNa Zebrinu trgu posjetitelje prvi put očekuje i prigodna gastronomska ponuda, a u suvenirnici Baobab može se pronaći bogata ponuda već zapakiranih božićnih poklona!

 

Posjetitelji željni dodatnih priča o stanovnicima maksimirske šume, mogu gledati hranjenja morskih lavova te se družiti s devama, a brojne zanimljivosti o rogatim životinjama donose edukatori sa svojim edukativnim kutkom o rogatim životinjama koji će se nalaziti u Tropskoj kući

Ljubitelji crtanja, bojanja i rješavanja zagonetki mogu uživati u likovnoj radionici Škrinjica koja će se nalaziti na katu Insektarija (Izložba zmije Hrvatske). 

 

Advent u Zoološkom vrtu grada Zagreba dio je Adventa u Zagrebu, a njegov zabavni i edukativni program posebno je namijenjen obiteljima s djecom i zaljubljenicima u životinje. Inače, ovih je dana u Vrtu iznimno živo! Djedica je parkirao svoje saonice u Kućici Medenjaka na ulazu u Tropsku kuću kako bi posjetiteljima poslužile za fotkanje!

Svaki tjedan vas očekuje nova najava događanja, a detaljan program Adventa u Zoološkom vrtu preuzmite ovdje: Preuzmi program

Zoo Zagreb, 1. prosinac 2017.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA