ZOOV INDIJE 2016.

ČARI INDIJE U ZOO VRTU

Ove subote 2. srpnja 2016. upoznajte čari daleke Indije kada ćemo posjetiteljima predstaviti ovu bogatu i šaroliku kulturu.

Svi posjetitelji moći će sudjelovati u programu ove subote od 10 – 17 sati. U suradnji s Veleposlanstvom Indije i Indijskim kulturnim centrom Zoološki vrt vam predstavlja kulturu i običaje Indije prigodnim programom za sve uzraste. Želite li upoznati indijske likovne umjetnosti, razne začine i ostale indijske posebnosti ovo je savršena prilika.

 

Čari Indije u Zoo vrtu samo su jedna postaja u 8. danima Indije koji kroz petnaest dana s raznim partnerima vode građane kroz zakutke mirisa, boja i okusa. Ovo putovanje indijskom kulturom na kojemu su građani na različitim mjestima diljem grada mogli upoznati gastronomsku ponudu, ajurvedsku medicinu, prirodne tetovaže, glazbu i ples, modne kreacije, izložbe i još puno toga, završava ove subote u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Svečano zatvaranje programa održat će se u našem i vašem Zoo vrtu posebnim programom osmišljenom za male i velike. Kako biste na najbolji način mogli doživjeti ovu preko pet tisuća godina staru kulturu posjetite nas i uživajte u mirisima, okusima i drugim ČARIMA INDIJE!

 

 

PROGRAM

● OKUSI I MIRISI INDIJE

►između igrališta i paviljona Tropska kuća

● ČUDESNA FAUNA INDIJE   

►ispred Paviljona za majmune

● LIKOVNA RADIONICA – OTISCI NA TKANINI

►pored Staze savjesti

● IGRA NA OTVORENOM – KROZ INDIJU

►kod nastambe za vukove

● INDIJSKA TETOVAŽA KANOM

►ispred faraona 

 

 

Zoo, 27. lipanj 2016.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 19:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 18:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA